Parijs / Bezienswaardigheden / Rondvaart Seine

Seine Rondvaart

Tickets & info Rondvaart Seine

Rondvaart Seine

Alles over het bezichtigen van het centrum van Parijs middels een rondvaart over de Seine. Praktische informatie over de mogelijkheden en online tickets voor een rondvaart over de Seine vindt u op prachtigparijs.nl.

Eén van de leukste en ontspannenste manieren om Parijs te verkennen, is het maken van een rondvaart over de Seine. Gedurende de rondvaart komt u langs meerdere monumenten en vaart u onder de bruggen van Parijs door. Enkele bekende monumenten die u gaat tegenkomen zijn: Eiffeltoren, de Notre-Dame en de Arc de Triomphe.

Rondvaart over de Seine & Tickets

Een gemiddelde rondvaart over de Seine duurt 1 uur. Het opstappunt van de rondvaartboten ligt dichtbij de Eiffeltoren. In het hoogseizoen (april t/m september) vertrekt er iedere 30 minuten een rondvaartboot. In de maanden oktober t/m maart is dit iedere 45 minuten.

Er zijn verschillende opties die u kunt boeken voor een rondvaart over de Seine:

Rondvaart overdag, vanaf € 15

Met deze tour vaart u langs de bekendste bezienswaardigheden van Parijs. Zeker op een zonnige dag is dit een heerlijke manier om even aan de drukte van de stad te ontsnappen (Reserveer online)

Rondvaart in de avonduren, vanaf € 15

Met deze tour vaart u eveneens langs de bekendste bezienswaardigheden van Parijs, maar dan in het donker! Wilt u de Eiffeltoren, Notre-Dame en het Louvre 's avonds prachtig uitgelicht zien? Dan is deze populaire rondvaart voor u een leuke aanrader (Reserveer online)

Hop on Hop off rondvaart, vanaf € 17

Een Hop on Hop off rondvaart is handig en leuk als u meerdere bezienswaardigheden op één dag wilt bezoeken. Er zijn Hop on Hop off punten bij: Eiffeltoren, Louvre, Notre-Dame, Musée d’ Orsay & Champs-Élysees (Reserveer online )

Combinatie Tickets incl. Seine cruise

Voor de bekendste bezienswaardigheden van Parijs zijn voordelige combinatie tickets beschikbaar. Met een combinatie ticket heeft u direct toegang (skip-the-line) tot de betreffende bezienswaardigheid én heeft u ook meteen uw Seine cruise geregeld. De voordeligste combinatie tickets zijn:

Seine rondvaartUitzicht op de Eiffeltoren vanaf de Seine
cruise seine parijsUitzicht op de Notre-Dame vanaf de Seine

Hoe komt u bij het opstappunt?

De metro is een handige en vlotte manier om het opstappunt dichtbij de Eiffeltoren te bereiken. Het opstappunt is te bereiken via lijn 6 - halte Bir-Hakeim.

Musée Picasso Parijs