Parijs / Bezienswaardigheden / Fietstours Parijs

Fietstour Parijs

Reserveren & info Fietstour Parijs

Fietsen Parijs

Praktische informatie over het reserveren van een fietstour door Parijs vindt u op prachtigparijs.nl

Een vlotte en zeer leuke manier om Parijs te verkennen is middels een georganiseerde fietstour. Tijdens een fietstour komt u langs verschillende highlights van Parijs en leert u meer over de prachtige stad en haar rijke historie. Het grote voordeel van een fietstour is dat u in een korte tijd een groot gedeelte van de stad te zien krijgt. Tevens zult u op plaatsen komen waar u misschien zelf niet eerder aan had gedacht.

Fietsen in Parijs

Een gemiddelde fietstour door Parijs duurt meestal 3 tot 3,5 uur. Vrijwel iedere fietstour is onder begeleiding van een lokale (Engels sprekende) gids. Het verschilt per fietstour welke fiets er wordt gebruikt. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde type fiets (bijvoorbeeld een elektrische fiets) let daar dan extra goed op tijdens het reserveren van uw fietstocht.

Er zijn meerdere opties die u kunt boeken voor een Fietstour door Parijs. Onderstaand treft u drie goed beoordeelde fietstours:

Fietstour langs de highlights van Parijs, vanaf € 29

Deze fietstocht (incl. gids) is handig en leuk als u Parijs voor de eerst keer bezoekt. Tijdens een 3 uur durende route komt u langs de bekendste highlights van Parijs. U komt o.a. langs de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Deze fietstour maakt gebruik van stadsfietsen (reserveer online)

Fietstour langs de verborgen parels van Parijs, vanaf € 42

Deze fietstocht is erg leuk als u Parijs al eerder heeft bezocht en verrast wil worden. Tijdens een 4 uur durende route bezoekt u onder begeleiding van een Engels sprekende gids een aantal unieke & verassende plaatsen in het centrum van Parijs. Deze fietstour maakt gebruik van electrische fietsen (reserveer online)

Fietstour langs de highlights van Parijs, vanaf € 37

Deze fietstocht (incl. gids) duurt een uur langer dan bovengenoemde fietstour langs de highlights van Parijs. Tijdens een 4 uur durende route komt u langs de bekendste bezienswaardigheden van Parijs en ontvangt u leuke en handige tips voor uw verdere bezoek aan deze prachtige stad. Deze fietstour maakt gebruik van stadsfietsen (reserveer online)

Fietsen Parijs