Parijs / Bezienswaardigheden / Fietstours Parijs

Fietstours & fietsen in Parijs

Reserveren & info fietstour Parijs

Fietsen in Parijs

Praktische informatie over het reserveren van een fietstour door Parijs vindt u op prachtigparijs.nl.

Een vlotte en zeer leuke manier om Parijs te verkennen is middels een georganiseerde fietstour met gids. Tijdens een Parijs fietstour komt u langs verschillende highlights van Parijs en leert u meer over de prachtige stad en haar rijke historie. Het grote pluspunt van een fietstour is dat u in een korte tijd een groot gedeelte van de stad te zien krijgt. Tevens zult u op plaatsen komen waar u misschien zelf niet aan had gedacht.

Fietsen in Parijs

Een gemiddelde fietstour door Parijs duurt meestal 3 tot 3,5 uur. Vrijwel iedere fietstour van deze aanbieder is onder begeleiding van een lokale (Nederlandstalige) gids. Het verschilt per fietstour welke fiets er wordt gebruikt. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde type fiets (bijvoorbeeld een elektrische fiets of kinderfiets) let daar dan extra goed op tijdens het reserveren van uw fietstocht.

Er zijn meerdere opties die u kunt boeken voor een fietstour door Parijs. Onderstaand treft u enkele leuke fietstours:

1. Fietstour langs de highlights van Parijs, vanaf € 39,00

Deze fietstocht met Nederlands sprekende gids is handig en leuk als u Parijs voor de eerst keer bezoekt. Tijdens een 3 uur durende route komt u langs de bekendste highlights van Parijs. U fietst o.a. langs Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Deze fietstour maakt gebruik van stadsfietsen. (Info & reserveringen)

Boek uw fietstour

2. Fietstour Geheimen van Parijs, vanaf € 45,00

Deze fietstocht is erg leuk als u Parijs al eerder heeft bezocht en verrast wilt worden. Tijdens een 3 uur durende route bezoekt u onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids een aantal unieke en verassende plaatsen in het centrum van Parijs, zoals Arenes de Lutece en Rue Mouffetard. (Info & reserveringen)

Boek uw fietstour

3. Fietstour speciaal voor kinderen, vanaf € 39,00

Deze fietstocht is erg leuk met kinderen (vanaf 6 jaar). Een Nederlandse gids neemt het hele gezin mee langs meerdere bekende highlights van Parijs. Deze fietstour is door de ANWB zelfs verkozen tot de meest kindvriendelijke excursie in Parijs. (Info & reserveringen)

Boek uw fietstour


Video: Highlights Parijs

Fietsen Parijs