Parijs / Bezienswaardigheden / Moulin Rouge

Moulin Rouge Parijs

Het bekende cabarettheater bezoeken & Tickets Moulin Rouge

Moulin Rouge Parijs

Handige tips voor het bezoeken van de Moulin Rouge, het wereldberoemde cabarettheater in Parijs. Praktische informatie over de revueshow, dinershow, late night show, openingstijden en online tickets van het theater vindt u op prachtigparijs.nl.

Moulin Rouge Tickets & Info

Adres: 82 Boulevard de Clichy, 75018 Parijs
Metro: Metrolijn 2 - Halte Blanche
Tickets:

Hoe koopt u tickets voor de Moulin Rouge in Parijs?

TIP: Toegangskaarten voor de Moulin Rouge zijn vaak weken van te voren al uitverkocht. Het is noodzakelijk voorafgaand aan uw bezoek (online) tickets te reserveren:

Geopend:
  • Dinershow dagelijks vanaf 18:45u
  • Avondshow dagelijks vanaf 20:45u
  • Late night show dagelijks vanaf 22:45u

Moulin Rouge is de wereldberoemde vroegere Parijse nachtclub met de iconische rode molen op het dak. De nachtclub werd in 1889 opgericht door Josep Oller en was het symbool van de toentertijd populaire Boheemse levensstijl. Dit was een extravagante levensstijl die onder kunstenaars in die tijd zeer populair was. Vroeger was Moulin Rouge een roemruchte nachtclub. Tegenwoordig is het een populair revuetheater met dagelijks één dinershow en twee avondshows.

Moulin Rouge Parijs bezoeken

Moulin Rouge bevindt zich in het achttiende arrondissement van Parijs in de geliefde wijk Montmartre. Het iconische theater ligt aan Boulevard de Clichy, aan de voet van de heuvel van Montmartre. Dagelijks wordt in het theater Revueshow Féerie opgevoerd. Dit is een twee uur durend spektakel met schitterende decors, rijkversierde kostuums en een perfecte hoeveelheid cancan.

Moulin Rouge bezoeken & Tickets

Jaarlijks begroet de Moulin Rouge duizenden bezoekers die de exclusieve revueshow Féerie komen ervaren. U kunt deze show op twee manieren bezoeken. U kunt kiezen voor de dinershow vroeg in de avond of één van de twee shows die later op de avond plaats vinden. Voor toegang tot het cabarettheater heeft u een toegangsbewijs nodig. Reserveer hier uw online Moulin Rouge tickets.

Moulin Rouge in ParijsMoulin Rouge in Parijs bezoeken
Tickets Moulin RougeRevueshow Féerie in Parijs bezoeken

Montmartre verkennen

Mocht u van plan zijn een bezoek aan Moulin Rouge te brengen dan mag een wandeling door de sfeervolle wijk Montmartre niet ontbreken. In Montmartre treft u smalle historische straatjes, eeuwenoude huizen, de prachtige Sacré-Coeur, een fraaie oude watertoren, een indrukwekkende begraafplaats en het charmante museum van Montmartre. Tevens vindt u in de wijk het historische dorpsplein Place du Tetre, waar straatkunstenaars graag een portret van u of uw gezin maken.


Video: Moulin Rouge Parijs

 


Hoe komt u bij de Moulin Rouge?

De metro is een handige en vlotte manier om de Moulin Rouge te bezoeken. Het cabarettheater is te bereiken via Metrolijn 2 – Halte Blanche.

Moulin Rouge Theater Parijs