Parijs / Stadspassen Parijs

Stadspassen Parijs

Reserveren & info stadspassen en tickets Parijs

Parijs pas

Een overzicht van de verschillende stadpassen van Parijs vindt u op prachtigparijs.nl

Een handige en voordelige manier om Parijs te verkennen, is door gebruik te maken van één van de verschillende stadspassen van Parijs. Met een stadspas heeft u toegang tot meerdere toeristische attracties in Parijs.

Voor meerdere monumenten en musea in Parijs geldt dat EU inwoners t/m 24 jaar gratis toegang hebben.

Stadspassen / voordeelkaarten Parijs

Afhankelijk van uw plannen kan het handig zijn om vooraf na te kijken of er een stadspas is die op uw plannen aansluit. Zo is er een voordelige stadspas die direct toegang geeft tot de Eiffeltoren, het Louvre én een rondvaart over de Seine. Tevens is er een museumpas die toegang geeft tot meer dan 60 monumenten en musea.

Onderstaand treft u een overzicht van de stadpassen/voordeelkaarten van Parijs:

1. Aanrader: Parijs Stadskaart

Deze stadspas is handig als u Parijs voor de eerste keer bezoekt. Met de Parijs Stadskaart heeft u met één pas toegang tot de 3 populairste highlights van Parijs: Fasttrack-tickets voor de Eiffeltoren, het Louvre en een rondvaart over de Seine (Reserveer online).

Deze stadspas bevat de volgende entreetickets, namelijk:

  • Toegangskaart Eiffeltoren: onder leiding van een gids toegang tot de trap tot de 2e verdieping
  • E-ticket Louvre
  • Sightseeing cruise over de Seine
  • Audioguide voor een stadstour Parijs
  • 10% korting op verschillende attracties en excursies
  • Meer info en reserveren Parijs Stadskaart

2. Parijs Museumpas, vanaf € 57

De Parijs Museumpas geeft toegang tot ruim 60 musea in Parijs. De bekendste musea die onder deze pas vallen zijn: Centre Pompidou, Louvre, Musée d’Orsay, Musée l’Orangerie, Musée Picasso en Musée Rodin. (Meer info en reserveringen)

3. Parijs Pas, vanaf € 109

De Parijs Pas is een iets uitgebreidere versie van bovenstaande Parijs Museumpas. De Parijs Pas geeft toegang tot meer dan 75 attracties en activiteiten, inclusief 1 dag toegang tot de Hop on Hop of bus. De grote highlights die onder deze pas vallen zijn: Arc de Triomphe, Centre Pompidou, Eiffeltoren, Louvre, Musée d’Orsay, Musée l’orangerie, Musée Picasso en Musée Rodin. Deze pas biedt helaas geen skip-the-line toegang. Dit betekent dat u te maken kunt krijgen met wachttijden bij de toegang van een attractie/activiteit. (Meer info en reserveringen)

Losse toegangstickets

Soms kan het voordeliger zijn om losse toegangstickets aan te schaffen. Onderstaand treft u een overzicht van populaire bezienswaardigheden in Parijs:

Stadspas Parijs