Parijs / Bezienswaardigheden / Montparnasse Parijs

Montparnasse Parijs

De bekende wolkenkrabber bezoeken & Tickets Montparnasse

Tour Montparnasse Parijs

Alles over het bezoeken van Montparnasse in Parijs, één van de hoogste wolkenkrabbers in Parijs. Praktische informatie over het observatiedek, openingstijden en online tickets van het gebouw vindt u op prachtigParijs.nl.

Tickets & info Montparnasse

Adres: 33 Avenue du Maine, 75015 Parijs
Metro: Halte Montparnasse-Bienvenue (lijn 4, 6, 12 of 13)
Tickets:

Tickets vanaf € 15,00 (Reserveer online)
0 t/m 3 jaar gratis entree / 4 t/m 11 jaar € 9,50

Hoe koopt u tickets voor Montparnasse in Parijs?

Tip 1: Probeer uw toegangsbewijs vooraf te reserveren (Reserveer online)

Tip 2: Met de populaire Paris Pass heeft u met 1 aankoop veel geregeld voor uw stedentrip: Metrokaart voor meerdere dagen + tickets voor het Louvre & Montparnasse (Reserveer online)

Geopend: Dagelijks van 09:30 tot 23:00u
Gesloten: 1 januari, 1 mei en 25 december

Montparnasse is één van de hoogste wolkenkrabbers in Parijs. De bovenste verdiepingen van het gebouw zijn toegankelijk voor bezoekers. Vanaf de observatiepunten op de 56e en 59e verdieping heeft u een spectaculair (360 graden) uitzicht over Parijs.

Montparnasse bezoeken & Tickets

De wolkenkrabber is 210 meter hoog en telt 58 verdiepingen, waarvan de eerste 54 verdiepingen in gebruik zijn als kantoor. Op de 56e verdieping treft u over de volledige etage een indoor observatiepunt, waar u ook met koud en guur weer een fantastisch uitzicht over Parijs hebt.

Om het observatiepunt te bezoeken maakt u gebruik van de snelste lift ter wereld (binnen 38 seconden brengt deze u van de begane grond naar de 56e verdieping). Het tweede observatiepunt bevindt zich op het dak van het pand. Het dak is via een indoor trap te bereiken. Voor toegang tot de wolkenkrabber heeft u een toegangsbewijs nodig.

Tickets Tour Montparnasse in ParijsMontparnasse - stock.adobe.com
Tour Montparnasse in Parijs bezoekenUitzicht op Eiffeltoren vanaf Montparnasse - stock.adobe.com

Video: Montparnasse Parijs

 


Hoe komt u bij Montparnasse?

De metro is een handige en vlotte manier om Montparnasse te bezoeken. De wolkenkrabber is te bereiken via lijnen 4, 6, 12 & 13 - halte Montparnasse-Bienvenüe.

Tour Montparnasse Parijs